22.10.2019
Jr/Sr. Engineer Spuitgietmatrijzen

Wil jij graag werken in een internationaal team met passie voor machinebouw, open en eerlijke communicatie en ben jij een ondernemende vakvrouw of vakman? Dan komen we graag met jou in contact.

Bij Rollepaal B.V. en Ramix B.V. in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar junior & senior engineer(s) / constructeur(s) (Wtb) met een no-nonsense mentaliteit voor verder ontwikkeling van onze machines (Rollepaal) en onze spuitgietmatrijzen (Ramix). .

Jouw rol
Je werkt samen in een team van de verschillende afdelingen en je ondersteunt ze bij het realiseren van opdrachten alsmede bij voorontwikkeling:
• Het in 3D vertalen van klant-specifieke wensen naar oplossingen
• Hoe kan het beter en goedkoper, maar vooral slimmer
• Samenwerken met leveranciers om door jezelf bedachte onderdeel te realiseren
• Samenwerking met eigen fabricage en montage om bedachte oplossing te realiseren, samen een matrijs tot leven zien komen!

Wat breng jij mee?
• Je hebt HBO / WO niveau door ervaring of door opleiding
• Je hebt een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
• Je vindt het leuk om theorie en praktijk met elkaar te verbinden
• Creatief, opbouwend kritisch, maar ook gezond eigenwijs
• Je houdt van interactie met de mensen en stelt feedback op prijs
• Je bent resultaatgericht, ondernemend, kan goed schakelen tussen verschillende projecten
• Kennis van of bij voorkeur ruime ervaring met 3D CAD en ERP systemen
• Maatschappelijk bewust

Wat bieden wij?
Bij Ramix zijn we altijd volop in beweging en staan we voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit.

Interesse gewekt?
Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar rectruitment@rollepaal.com.

Over ons
Rollepaal B.V. en Ramix B.V. zijn onderdeel van RPflow. RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit drie (en Romit B.V.) specialistische bedrijven internationaal opererend in verschillende markten.

Rollepaal B.V. is een vooraanstaande leverancier van extrusie oplossingen voor kunststof buizen. Wij produceren zowel losse machines als volledige lijnen voor de productie van PVC, PVC-O en PO buizen. Ramix B.V. is een vooraanstaande leverancier van matrijzen voor kunststof onderdelen in allerlei afmetingen en vormen. Wij bedienen onze wereldwijde klanten met onze kostenbesparende oplossingen vanuit onze locaties in Nederland, VS en India. Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat RPflow jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van RPflow verwijderd.

RPflow verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.TERUG NAAR OVERZICHT