13.11.2017

Inkoper / Uitbesteder

De organisatie
Romit is een full service leverancier van componenten, subassemblages en complete producten voor klanten in verschillende markten. Het bedrijf beschikt over een geavanceerd machinepark waarmee 5-assig frezen tot de standaard mogelijkheden behoort, evenals componenten produceren met een diameter tot 2.450 mm en een uiterst hoge nauwkeurigheid van 0,01 mm. Met deze techniek voldoet Romit aan de eisen van veeleisende klanten in de energie-, voedselverwerkende – en de kunststof industrie.
Ramix Injection Moulds produceert matrijzen voor kunststof pijpfittingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken: speciale kernen waardoor gecompliceerde fittingen in één handeling gefabriceerd kunnen worden, matrijzen waarbij metalen delen in een kunststof huis worden gegoten (insert moulding) of familiematrijzen die zonder extra investering tientallen verschillende producten kunnen fabriceren. Een Ramix matrijs kenmerkt zich door snelst mogelijke productie, eenvoudige productwisseling, onderhoudsarme productie en een lange levensduur.

Voor ondersteuning van beide organisaties zoeken wij een ervaren Inkoper / Uitbesteder.

Jouw rol
Je bent intern het aanspreekpunt voor jouw leveranciers en het is jou op het lijf geschreven om alle maak- en handelsdelen tegen de optimale combinatie van prijs, kwaliteit en levertijd te ontvangen. Ook ben je daarbij verantwoordelijk voor alle uitbestedingsactiviteiten. Je ontwikkelt een bestelroutine en herkent en analyseert trends in deze. Je realiseert een optimaal presterend leveranciersbestand door reductie van het aantal leveranciers inclusief het optimaliseren én formaliseren van afspraken met deze. Kwaliteit en leverprestatie volg je actief op en breng je samen met de leveranciers op een hoger niveau. Je draagt zorg voor selectie van nieuwe leveranciers voor zowel inkoop als uitbesteding. Je volgt adequaat de markt- en prijsontwikkelingen van ruwe materialen en producten. Dit alles met het uiteindelijke doel om kwalitatief goede matrijzen en machineonderdelen uit te kunnen leveren.

Wat breng je mee
Je bent een mbo+/hbo-er met ruime ervaring in deze rol en sterke affiniteit met techniek. Een afgeronde nevi-1 opleiding is een pré. Je beheerst de Nederlandse- , Engelse- en Duitse taal goed. Je hebt een positief kritische houding en stelt je assertief op. Je bent analytisch sterk, kostenbewust, flexibel, gericht op verbeteringen en problemen oplossen, gedreven en communicatief sterk.

Romit/Ramix bieden
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze processen en je verder te kunnen ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prima werksfeer!

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je mailen of bellen naar Michiel Timmerman: m.timmerman@romit.nl / 0523- 624561. Bij interesse ontvangen wij graag per mail jouw cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com , t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT