05.04.2019
Engineer Matrijzen

Ben jij een nauwkeurig werkende, betrokken en goed samenwerkende Engineer? Bij Ramix in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een Engineer Matrijzen.

Wie zijn wij?
Ramix is een specialist in het ontwerpen en fabriceren van spuitgietmatrijzen voor kunststof fittingen. Door meer dan 60 jaar wereldwijde ervaring zijn wij in staat om ook met complexe technologieën te werken. Matrijzen voor high temperature plastics zijn hier een goed voorbeeld van.

Ramix is onderdeel van RPflow (voorheen Rollepaal Groep). RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit vier specialistische bedrijven opererende in verschillende markten.

Jouw rol
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en realiseren van (deel)projecten, met name op het gebied van matrijzen. Tot de werkzaamheden behoren het beheren en uitvoeren van het ontwikkelings-, engineerings- en afnametraject van matrijzen. Dit geldt tevens voor wijzigingen, aanpassingen en onderhoudszaken aan matrijzen (zowel in- als extern).

Wat breng jij mee?
• HBO-niveau werktuigbouwkunde;
• Kennis van kunststoffen, matrijzen en kunststofverwerking;
• Ervaring met 2D en 3D CAD-systemen;
• Communicatief vaardig;
• Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse of Engelse taal;
• Accuraat en zelfstandig kunnen werken.

Wat bieden wij?
Bij Ramix staan we voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluiten.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kan je bellen of mailen naar Sebastiaan van Vliet, Manager Engineering: s.vanvliet@rollepaal.com / 0523 - 624574.
Bij interesse ontvangen wij graag per mail je cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com.

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat RPflow jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van RPflow verwijderd.

RPflow verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT