04.02.2019
Calculator/Engineer

Ben jij gedreven, proactief en ga je nauwkeurig te werk? Wil jij daarmee een essentiële bijdrage leveren aan het vertalen van klantwensen naar kloppende en passende matrijsspecificaties? Bij Ramix Moulds in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een calculator/engineer met ervaring in het vak.

Wie zijn wij?
Ramix Injection Moulds is een specialist in het ontwerpen en fabriceren van spuitgietmatrijzen voor kunststof fittingen. Door meer dan 60 jaar wereldwijde ervaring zijn wij in staat om ook met complexe vraagstukken voorop te blijven lopen door toepassing van hoogstaande technologie. Matrijzen voor hoge temperaturen zijn hier een goed voorbeeld van.

Ramix Injection Moulds is onderdeel van RPflow (voorheen Rollepaal Groep). RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit vier specialistische bedrijven opererende in verschillende markten.

Jouw rol
Als calculator/engineer voor onze technisch complexe oplossingen is geen dag en geen product hetzelfde. Je maakt niet alleen de calculaties voor de te maken/offreren matrijsonderdelen, maar je denkt ook mee met de klant en wendt jouw vakkennis aan om ons uit te dagen de nieuwste technologieën toe te passen. Op die manier draag jij er aan bij om een matrijs met uitzonderlijke prestaties te leveren. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Het vertalen van klantwensen naar matrijsspecificaties met inachtneming van kloppende en concurrerende kostprijzen
• Het beoordelen, herzien, opzetten en vastleggen van standaarden t.b.v. forecast supply chain
• Van calculatie tot uitlevering ben jij ambassadeur van jouw calculatie. Je helpt bewaken dat de matrijs conform calculatie wordt uitgevoerd en je scherpt je calculaties aan door de terugkoppeling uit de praktijk
• Actief meedenken en meewerken in relatie tot systematiek en documentatie

Wat breng jij mee?
• Je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding werktuigbouwkunde
• Je hebt aantoonbare werkervaring (10 jaar of meer) in een soortgelijke rol én omgeving
• Je werkt nauwkeurig en zelfstandig maar je bent daarnaast in staat om een verbindende rol aan te nemen tussen engineering, productie en sales
• Je hebt ruime ervaring met ICT en ERP om jouw werk te structureren en organiseren
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse-, Engelse- en Duitse taal

Wat bieden wij?
Bij Ramix staan we voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit. Dit houdt onder andere in: 27 vakantiedagen en 13 adv dagen.

Ook zal je deel uitmaken van een ambitieus team en zullen er regelmatig gezellige activiteiten vanuit de personeelsvereniging worden georganiseerd.

Interesse gewekt?
Bij interesse ontvangen wij graag per mail je cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com.

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat RPflow jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van RPflow verwijderd.

RPflow verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT