03.01.2019
Allround Monteur

Ben jij mechanisch goed onderlegd, werk je nauwkeurig en streef je hoge kwaliteit na? Bij Ramix in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een Allround Monteur.

Wie zijn wij?
Ramix Injection Moulds is een specialist in het ontwerpen en fabriceren van spuitgietmatrijzen voor kunststof fittingen. Door meer dan 60 jaar wereldwijde ervaring zijn wij in staat om ook met complexe technologieën te werken. Matrijzen voor high temperature plastics zijn hier een goed voorbeeld van.

Ramix Injection Moulds is onderdeel van RPflow (voorheen Rollepaal Groep). RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit vier specialistische bedrijven opererende in verschillende markten.

Jouw rol
Als Allround Monteur bij Ramix ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen en bewerken van samenstellingen. Bij jouw werkzaamheden moet je denken aan:

• Vervaardigen van samenstellingen van matrijzen
• Het toepassen van uiteenlopende technieken en/of bewerkingen
• Grote variatie in werkstukken en werkwijzen
• Hoge mate van nauwkeurigheid, complexiteit en concentratie
• Continue zelfcontrole

Wat breng jij mee?
• Je hebt een mbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een technische opleiding afgerond
• Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol en omgeving
• Je werkt zeer nauwkeurig en geconcentreerd
• Je bent proactief, enthousiast en energiek
• Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan
• Je kan goed overweg met meetinstrumenten

Wat bieden wij?
Bij Ramix staan we voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit. Dit houdt onder andere in: 27 vakantiedagen en 13 adv dagen.

Ook zal je deel uitmaken van een ambitieus team en zullen er regelmatig gezellige activiteiten vanuit de personeelsvereniging worden georganiseerd.

Interesse gewekt?
Neem voor meer informatie contact op met Michiel Timmerman: m.timmerman@romit.nl/ 0523- 624561. Bij interesse ontvangen wij graag per mail je cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com.

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat RPflow jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van RPflow verwijderd.

RPflow verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT