25.02.2019
Allround Gereedschapsmaker

Ben jij dé vakbekwame allround gereedschapsmaker voor de productie van matrijzen? Bij Ramix Injection Moulds in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een gedreven alleskunner.

Wie zijn wij?
Ramix Injection Moulds is een specialist in het ontwerpen en fabriceren van spuitgietmatrijzen voor kunststof fittingen. Door meer dan 60 jaar wereldwijde ervaring zijn wij in staat om ook met complexe technologieën te werken. Matrijzen voor high temperature plastics zijn hier een goed voorbeeld van.

Ramix Injection Moulds is onderdeel van RPflow (voorheen Rollepaal Groep). RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit vier specialistische bedrijven opererende in verschillende markten.

Jouw rol
Als allround gereedschapsmaker voor onze technisch complexe oplossingen is geen dag en geen product hetzelfde. Je maakt niet alleen de matrijsonderdelen maar ook het opbouwen van de matrijs behoort tot jouw takenpakket. Je acteert vanuit de afdeling productie waarbij je het eindproduct ook test onder productieomstandigheden. Bij jouw werkzaamheden moet je denken aan:

• Het vervaardigen van complexe gereedschappen, instrumenten en matrijzen
• Het kunnen bepalen en uitvoeren van diverse technieken en bewerkingen om te komen tot het juiste eindproduct
• Het onder tijdsdruk en met zeer nauwe toleranties kunnen werken

Wat breng jij mee?
• Je hebt een werktuigbouwkundige mbo opleiding niveau 4 afgerond (BOL 4) of dit niveau verkregen door werkervaring
• Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol én omgeving
• Je werkt nauwkeurig en zelfstandig maar je bent ook een goede teamplayer

Wat bieden wij?
Bij Ramix staan we voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit.

Interesse gewekt?
Neem voor meer informatie contact op met Michiel Timmerman: m.timmerman@romit.nl/ 0523- 624561.
Bij interesse ontvangen wij graag per mail je cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com.

Met het versturen van jouw sollicitatiemail ga je akkoord met de noodzakelijke voorwaarde dat RPflow jouw persoonlijke gegevens deelt met een selecte groep collega’s binnen onze organisatie om jouw kandidatuur te kunnen beoordelen. Jouw persoonlijke gegevens worden na voltooiing van jouw sollicitatietraject uit de systemen van RPflow verwijderd.

RPflow verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT