18.05.2018
Vacature Project Manager

Ben jij een kei in het organiseren en leiden van projecten? En ben jij in staat om het overzicht en de rust te behouden tijdens hectische momenten? Bij Ramix Injection Moulds in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een gedreven Project Manager.

Wie zijn wij?
Ramix Injection Moulds is een specialist in het ontwerpen en fabriceren van spuitgietmatrijzen voor kunststof fittingen. Door meer dan 60 jaar wereldwijde ervaring zijn wij in staat om ook met complexe technologieën te werken. Matrijzen voor high temperature plastics zijn hier een goed voorbeeld van.

Ramix Injection Moulds is onderdeel van RPflow (voorheen Rollepaal Groep). RPflow is een internationaal actieve groep ondernemingen bestaande uit vier specialistische bedrijven opererende in verschillende markten.

Jouw rol
Als project manager is geen dag hetzelfde. Je acteert tussen de klant en onze afdelingen engineering, inkoop en productie waarbij je alles in goede banen leidt. De projecten zijn te kenmerken als complex, zowel organisatorisch als technisch. Bij jouw werkzaamheden moet je denken aan:

• Het aansturen van de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten
• Je bent verantwoordelijk voor de technische voortgang, de planning en het budget van het project
• Proactief en probleemoplossend acteren bij knelpunten
• Zorgen voor een optimale communicatie met de klant, voor een optimaal draagvlak binnen het projectteam en voor de interne communicatie binnen onze organisatie

Wat breng jij mee?
• Je hebt een hbo of hbo+ werk- en denkniveau
• Je bent technisch onderlegd met minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol en omgeving
• Je bent planmatig sterk en opereert resultaat- en oplossingsgericht
• Je weet anderen te enthousiasmeren
• Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal uitstekend, in woord en geschrift
• Ervaring met Salesforce is een pre

Wat bieden wij?
Bij Ramix staan we voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We zijn groeiende en we bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit.

Interesse gewekt?
Neem voor meer informatie contact op met Pieter Brinks: p.brinks@ramixmoulds.com / 0523-745104 . Bij interesse ontvangen wij graag per mail je cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s. Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT