12.03.2018
Vacature Account Project Manager

De organisatie
Ramix Injection Moulds is een wereldwijd specialist in het ontwerpen, fabriceren en verkopen van spuitgietmatrijzen voor kunststof fittingen. Geavanceerde technologie wordt gebruikt voor de productie van bijvoorbeeld matrijzen met complexe kernen en familiematrijzen die veel verschillende producten kunnen produceren zonder extra investeringen.

Jouw rol
Als account project manager acteer je tussen de klant en onze afdelingen engineering, inkoop en productie. De projecten zijn te kenmerken als complex, zowel organisatorisch als technisch. Je geeft sturing aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten en bent aan de bal vanaf opdracht tot en met realisatie van de projecten bij onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de technische voortgang, de planning en het budget. Bij knelpunten acteer je proactief en probleemoplossend. Je zorgt voor een optimale communicatie met de klant, voor een optimaal draagvlak binnen het projectteam en voor de interne communicatie binnen onze organisatie.

Wat breng je mee?
• Afgeronde technische hbo-opleiding, uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied;
• Minimaal 3-5 jaar werkervaring in soortgelijke rol en omgeving;
• Je bent planmatig sterk en opereert resultaat- en oplossingsgericht;
• Je weet anderen te enthousiasmeren;
• Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal uitstekend, in woord en geschrift;
• Ervaring met Salesforce is een pre.

Ramix biedt
Je komt te werken bij een sterk groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Dit geeft jou alle ruimte om invloed uit te oefenen op onze producten en je verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Daarnaast bieden we je een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket en een prima werksfeer.

Interesse gewekt?
Als je meer informatie wilt, kun je mailen of bellen naar Pieter Brinks: p.brinks@ramixmoulds.com / 0523-745104 . Bij interesse ontvangen wij graag per mail je cv én beknopte motivatie. Dit kan naar recruitment@rollepaal.com, t.a.v. Aschwin Rohring (Inhouse Recruiter / tel: 06-41959939).

Rollepaal Groep verzorgt zelf de werving en selectie van onze nieuwe collega’s.
Acquisitie door externe partijen wordt dan ook nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

TERUG NAAR OVERZICHT